– Tandoorigrillet valgfritt kjøtt,vegetar eller kylling med tomat- og honningsaus.
Nordindisk rett, kyllingbiter grillet i tandooriovn og kokt i saus av løk, hvitløk, paprika, tomat og garam masala.(Allergener: Inneholder laktose og cashewnøtter)
– kjøtt eller paneer valg i kadai-saus laget av tomat, hvitløk, ingefær, løk, koriander, fersk paprika, chili og spisskummen. (Allergener: Inneholder laktose og cashewnøtter)
– En tradisjonell rett med spinat og sennepskål tilberedt i en saus av løk, tomat og ingefær.(Allergener: Inneholder laktose, sennep og cashewnøtter)
– En unik rett kombinert av valgfritt kjøtt tilberedt i en langtidskokt saus med kanel og løk.
En klassisk lammekarrirett fra det kongelige kjøkken i Rajasthan, kraftig og krydret med rød chili, hvitløk og aromatiske krydder.
En mild og god rett med beinløst kjøtt i en blanding av safran og andre krydder.(Allergener: Inneholder laktose og nøtter)
En søt og kremet rett som kombinerer indiske smaker i en frisk mangosaus.(Allergener: Inneholder laktose og nøtter)
Grillede kyllingbiter tilberedt i en deilig cashewnøttsaus med bukkehornkløver og andre krydder.(Allergener: Inneholder laktose og cashewnøtter)
Hjemmelagd paneer (indisk cottage cheese) med nøtter, løk og safransaus. (Allergener: Inneholder laktose og nøtter)
Husets spesialitet: Spinatpuréboller fylt med fløte og cottage cheese tilberedt i tomat- og honningsaus. (Allergener: Inneholder laktose og nøtter)
En mild, men ikonisk rett fra Kolkata, med påvirkning fra muslimske (mughali) mattradisjon er kjent for sin aromatiske smak, hvite yogurtsaus og delikate bruk av krydder.
En klassisk britisk-indisk rett med opprinnelse i Birmingham også kalt «Balti-hovedstaden». (Allergener: Inneholder laktose og cashewnøtter)
En sterk karrirett fra Goa, inspirert av den Portugisiske retten Carne de Vinha d’Alhos. Valgfritt kjøtt i en sterkt krydret saus av hvitløk, løk, chili, ingefær og en indisk krydderblanding.
Også kalt Lucknowi Bryiani, er en mild og aromatisk rett som serveres med Raita.
– En tradisjonell karri fra Goa, med kokos, spisskummen, tamarind og andre krydder.(Allergener: Inneholder laktose i kyllingen )
En rett med fritt valg av kjøtt, kylling eller scampi i en sterk saus av løk, hvitløk, chili, ingefær, soya og rødvin.(Allergener: Inneholder soya, laktose og rødvin)