Kokken Belam kommer fra Himalaya-regionen og kokken Akashaya Kumar fra Odisha i India og har en sterk lidenskap for matlaging. Han har blitt dyktig opplært av kjendiskokker, og har arbeidet på ulike nivåer fra Trainee Cook til Main Chef innenfor mange ulike bedrifter. Drømmen hans gikk i oppfyllelse når han fikk jobbe under en av Indias beste kokker – Master Chef Sanjeev Kapoor – grunnleggeren av The Yellow Chili, en av de beste, indiske kjøkkenserveringene i bl.a. USA, Canada, UAE og Sør-Afrika. Belam ankom Norge i 2015 og introduserte de spennende smakene av India til forskjellige steder som Oslo, Stavanger og Trondheim. Nå driver han en vellykket restaurant i den vakre atlanterhavsbyen Kristiansund og nå Vi Introduserer Tre hus byn i Levanger første Indiske restauranten i ømrådet hvor han tilbyr retter inspirert av tradisjonell, indisk matlaging, presentert med en ny og moderne vri. Ved å kombinere ulike teknikker og regionale matlagingsstiler vil Cinnamon Indisk Kjøkken garantert oppmuntre deg til å se indisk tradisjonell mat på en helt ny måte!